Kako se ljubavlju boriti protiv straha?

Strah je utkan u naše gene, evolucijski gledano, strah je dio naše genetske biti. Strah determinira naše odluke, naše poglede, naša kretanja. Strah djeluje podsvjesno, prikriveno iz dubine našeg bića. Mi često djelujemo iz straha, iz egzistencijalnog straha, straha od odbacivanja od društva. Naša motivacija najčešće dolazi iz straha. Strah dolazi iz sfere niskih vibracija koja nas prožima dok našim životom upravlja strah.

Ljubav uključuje potpuno drugi univerzum u naš život. Ljubav ima božansku konotaciju. Ovdje govorimo o ljubavi koja nije od ovoga svijeta, ljubavi koja dolazi s neba. Takva ljubav istiskuje strah. Kada djelujemo iz ljubavi prema bližnjima tj. kada je naša motivacija čista i dolazi od ljubavi koja nije od ovoga svijeta, tada mi pobjeđujemo strah, strah nestaje. Svaki naš korak načinjen iz čiste ljubavi, biti će blagoslovljen. Kada djelujemo iz ljubavi prožima nas božanska vibracija.

Zamijenimo strah, koji je dio naše animalne prirode, božanskom ljubavi. Usmjerimo se na nju, molimo za nju, i dobri Bog će nas očistiti od straha i vibracija straha.