Knjige

Knjiga o pobjedi nad astralom i nižim kozmosom, o iskrivljenim ogledalima, iskrivljenjima i iskušenjima koji donose arhonti nižeg kozmosa. U ovoj knjizi daju se ključevi pobjede nad zodijacima, nad karmom, nad sudbinom i fatalnim programima. U knjizi su dani ključevi za stjecanje Duha Sveblagog i dostizanja stupnja bodhisatve.

 

Cijena: 
35.00 HRK
Price: 
5.00 EUR

Nedavno prevedena knjiga, napisana još 2008. g. u Hrvatskoj, predstavlja zbroj bogom nadahnutih seminara u kojima autor demaskira boga biblije, nazivajući ga, slijedom Krista - đavlom! U knjizi je predstavljena detaljna analiza "svetog pisma" i posebno prve i najvažnije knjige Postanak. Ova knjiga detaljno objašnjava zašto su bogumili odbacivali stari zavjet, nazivajući ga knjigom kneza ovog svijeta. Namijenjena je za ozbiljne tragače, gnostike te sve one koji traže istinu.

Cijena: 
40.00 HRK
Price: 
6.00 EUR

Jedinstvena otkrivenja San Salvadorskih (jedno od pirinejskih brda) katara koji su postigli stupanj besmrtnosti. U srednjem vjeku katarski zamak na vrhu San Salvadora bio je poznat po cijeloj Europi. Ovamo je pristizalo mnoštvo naroda koji su se željeli pridružiti tajni poboženih ljudi. Katari su postizali takav stupanj savršenstva da su postajali utjelovljenim božanstvima. Ovu knjigu možemo zaista smatrati katarskom biblijom jer sadrži puninu duhovnog učenja "dobrih ljudi". Preporučujemo za ozbiljne tragače, gnostike te za one koje istražuju duhovnost bogumila, odnosno katara.

Cijena: 
50.00 HRK
Price: 
7.00 EUR

Čitatelju se sa stranica knjige otkriva čovjek s najtajanstvenijom sudbinom ruske i svjetske povijesti kršćanstva - kralj, redovnik, biskup, glava Crkve, zatvorenik, jurodiv, veliki starec – Mihail Romanov, otac Serafim. Knjiga prenosi svjetlo Solovjecke Kalvarije, na koju se u vrijeme Gulaga uspela Crkva i cijela Rusija. Jedinstvene činjenice o posljednjem ruskom caru Mihailu Romanovu.

Cijena: 
30.00 HRK
Price: 
4.00 EUR

Drugo tisućljeće kršćanstva je završeno. Što će donijeti treće koje je nastupilo? Izazovna i prekrasna perspektiva nadolazećeg preobražavanja čovječanstva predaje se kroz svitak nebeskog otkrivenja, koje je autor dobio na vrhu Slavujeve Gore u Turskoj. Prekrasan uzor duhovnomistične književnosti, interesantan za ozbiljnog pronicljivog čitatelja.

Cijena: 
20.00 HRK
Price: 
3.00 EUR

P. I. Tschaikowsky, koji je nazvao Mozarta "glazbenim kristom", moguće je da ni sam nije naslućivao, koliko je bio blizu istini. U novoj knjizi blaženog Ivana – mistika, bogovidioca, nasljednika duhovne škole Atlantide i Hiperboreje – postulira se postojanje cijele plejade nebeskih vjesnika Minne, čiste božanske ljubavi. Ti pomazanici (mali kristi) dolaze na zemlju, da bi napominjali čovječanstvu o sunčanim svjetovima ljubećeg Oca, od kuda smo svi mi rodom.

Cijena: 
20.00 HRK
Price: 
3.00 EUR

Knjiga, koja se temelji na nebeskom otkrivenju, posvećena je sudbini velikog proroka i mesije drevnog Izraela, legendarnog Kralja Salomona. Autor, suvremeni mistik-bogovidjelac, stupa u smionu polemiku s kanonskom biblijskom predajom. Njegovo viđenje povijesti dotiče dubinska pitanja vjere, bogospoznaje i mjesto čovjeka na Zemlji.

Cijena: 
20.00 HRK
Price: 
3.00 EUR

Čovječanstvo je upoznalo sve; akcijske filmove, ubojstva, strahove, mržnju, nasilje, zlobu, zavist, osamljenost... sve osim djevičanstva. Tisućljetna đavolocivilizacija. Nepromjenjivi zakon glasi: najjače oružije protiv razvrata suvremene đavolocivilizacije je ono koje je njemu suprotno - djevičanstvo. Djevičanstvo će spasiti svijet. Djevičanstvo će otkloniti treći svjetski rat. Djevičanstvo će sjediniti sve religije svijeta... Knjiga objava Majke Božje blaženom Ivanu su Riječi Majke svojoj djeci koja im pokazuje najljepši put u čistoći.

Cijena: 
15.00 HRK
Price: 
2.00 EUR

Čudesna otkrivenja i nebeske poruke Majke Božje pomazaniku blaženom Ivanu. Bogomajka otkriva tajne Kraljevstva, poučava, objašnjava duhovne razloge tragičnog stanja svijeta, s nama dijeli sjećanja na Gospodinove zemaljske dane i prorokuje o nadolazećoj epohi.

Cijena: 
15.00 HRK
Price: 
2.00 EUR

Majka Božja želi obratiti čitav svijet Bogu i naša pomoć je Njoj potrebna. Otkriva nam planove za treće tisućljeće. Želi samo jedno; da slušamo Njezin glas. Za Nju ne postoji ni katoličanstvo ni pravoslavlje, ona je Majka Svemirske crkve. Potrebni su Njoj instrumenti i posude ispunjene Duhom Svetim. Svijet gine. Što je važnije od toga? Hrvatsku otkriva kao duhovnu prijestolnicu buduće božanske civilizacije u Europi.

Cijena: 
15.00 HRK
Price: 
2.00 EUR

Kratka biografija autora jedinstvenih knjiga nebeskih otkrivenja. Pričati o blaženom Ivanu malo je riječima, treba se uroniti u njegove knjige da bi doživjeli tajanstveni dodir same Prečiste. Početak njegovog duhovnog puta i traženje puta svetosti, bio je vođen odozgo. Njegova hrabrost za put istine i beskompromisno odbacivanje slave pjesnika i glazbenika, te drugih darova mladog Ivana, zadivljuje. Pronalazeći Svetu staricu Eufroziniju,  započinje njegov put stjecanja duha svetog. Zanimlji su susreti sa mnogim vođama različitih religija po svijetu. Njegov izvor i nadahnuće za knjige, ne nalaze se na Zemlji, već na nebesima i zato je jedinstven, uvijek nov i neponovljiv.

Cijena: 
15.00 HRK
Price: 
2.00 EUR

Blaženi Ivan pomazanik je velike crkve ljubavi, od početka obilježen pečatom izabranika.  Komunističku ideologiju, s ropskom spoznajom, odbacio je bez razmišljanja. Odrekao se slave pisca i glazbenika te odabrao - putovanje i život neobičnog tragatelja istine. U potrazi za duhovnim ocem, 1980. godine našao je duhovnu majku Eufroziniju, koja mu je otkrila drugu crkvu: nesvjetovnu, čistu, pakibitijinu. Od tog čudesnog susreta neobičan tragač započeo je novi život.

Cijena: 
15.00 HRK
Price: 
2.00 EUR

Staricu Eufroziniju Bog je proslavio mirotočivim moćima. Ona je živa ploča s neba, nenadmašna tainnica duhovnog puta. Ljubeća majka, dobra i osjetljiva. Sva je treperenje, plamena revnost, zapaljeno srce, a izvana je siromašna, beskućnica, pritješnjena i prezrena. U knjizi su sabrane njene neprocjenjive duhovne pouke o tajnama uspinjanja po stupnjevima ljestvice duhovnog puta. Od drugih se razlikuje u tome, što je ona jedina u XX. stoljeću učila o ključevima stjecanja Duha Svetog.

Cijena: 
15.00 HRK
Price: 
2.00 EUR

U času kušnje apokaliptičnih nevolja u pomoć čovječanstvu hiti Majka-Zastupnica, koja se Svojem proroku otkriva kao Alma Mater Dei et Humani. Nebeska mati božanstava i ljudi. Njen glas se čuje u vrhunebeskom eteru, pozivajući žitelje Zemlje izvršiti revoluciju duha i ući u arku spasenja, koja silazi odozgo. Majko Zlatna, Ti dolaziš kad nitko više ne može pomoći. Pomozi nam! Čovječanstvo se priprema slušati Tvoju riječ, koja proizlazi iz arhetipskih kraljevskih dubina Tvoga Neokaljanog Srca, blagovati Tvoje mirisne nebeske svitke, začuti otkrivenje Tvojih blagodatanih tajni i slijediti Tvoj spasonosni put, predodređen za ljude čiste, dobre i trezvene.

Cijena: 
15.00 HRK
Price: 
2.00 EUR

Knjiga skida zavjesu tajne s najintrigantnije osobe novozavjetnog razdoblja, Marije Magdalene. Zašto je toliko oklevetana? Zašto se u službenoj Petrovoj crkvi o njoj skoro ništa ne govori? Kakva je uloga žene u preobraženju svijeta? Čitatelj će dobiti odgovore u vrlo koncentriranom obliku.

Cijena: 
15.00 HRK
Price: 
2.00 EUR

"Vi ne znate mog oca" - kazao je Krist prije 2000 godina farizejskim svećenicima. Biblija samo na malom stupnju predaje ozbiljnost duhovne bitke božanskog pomazanika s farizejskim rabinima. Danju i noću Spasitelj je raskrinkavao Boga Starog zavjeta, Jehovu, nazivajući ga knezom ovog svijeta. Istovremeno je učio o dobrom i ljubećem Ocu, čije je ime Obožavatelj i Pobožitelj.

Cijena: 
10.00 HRK
Price: 
1.50 EUR

Brošura otkriva ezoteričke tajne učenja bogumila. Objašnjava njihov pogled na Božanstvo i čovjeka. Pokazuje način dolaska duše na Zemlju i njeno daljnje uspinjanje po ljestvici poboženja. Predaje duhovne ključeve za djelotvornu katarzu.

Cijena: 
5.00 HRK
Price: 
1.00 EUR

Ljestvica stjecanja duha bila je prostrta u Hiperboreji i Atlantidi. Naši drevni očevi, koristeći se svitcima Hiperboreje razlikovali su 5 carskih razina stjecanja Svjetlo Svetoga Duha. Prethodilo im je poznavanje Duha Svjetlo Svetog. Knjiga objašnjava važnost stjecanja Duha Svjetlo Svetog.

Cijena: 
5.00 HRK
Price: 
1.00 EUR

Zadnja prevedena knjiga blaženog Ioanna "Bogorodica Partskog carstva" u kojoj se pripovijeda originalni bogumilski životopis Djevice Marije i Krista. Nisu bili židovi, nego porijeklom iz drevne partske kraljevske obitelji. Fascinantan pogled, mnogo činjenica te potpuno jasna slika dolaska velike Boginje. 

Cijena: 
15.00 HRK
Price: 
2.00 EUR