Bogumil znači čisti! Bogumilska praksa je namjenjena da se čovjek oslobodi od ropstva niskim strastima, postane neokaljan i nauči živjeti u skladu s duhovnim zakonima.

Bogumil znači pravedan! Dobri pastiri žele predati jedinstveno bogumilsko duhovno znanje o razlikovanju dobra i zla, ohrabriti živjeti u pravdi i pokloniti ključeve za otvaranje nebeske riznice.

Bogumil znači borac! Nije moguće njegovati dobre božanske vrline bez spoznaje taktike i strategije vođenja duhovne bitke. Zlo ne spava, đavao ne odmara. Od iskusnih Bogumila moguće je naučiti tajne viteške spreme.

Bogumil znači molitelj! Mnogi žele imati molitvu koju čuje Svevišnji i po kojoj se događaju čudesa. Bogumilska molitvena tradicija broji tisuće godina dubinske prakse meditacije. Noćna molitva, egzorcistička, zastupnička, za preminule, za olakšanje grehovnog kaleža itd.

Naravno, nije moguće u tri dana naučiti svemu što mi posjedujemo, ali predati neke osnove i zaraziti željom postati svet i nesvjetovan možemo i budemo uz vašu odluku i božju milost!

Za više informacija javite na e-mail: bogomilus@gmail.com ili telefon: +385 95 893 0453